המלצה לארוחת בוקר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

21/05/2019 | 23:09 | מאת: ליאור

מה מומלץ יותר לארוחת בוקר-דגנים שלא מכילים סוכר או עוגיות/עוגה בלי סוכר לאדם לאדם שרוצה במשקל ועם טריגלצרידים גבוהים ?

29/05/2019 | 11:36 | מאת: אביטל זלצר

נתי שלום שתי הארוחות שציינת פחות מתאימות לאדם עם טריגליצרידים גבוהים. עדיף לאכות ירקות עם אבוקדו או טחינה ,פריכיות אורז או דייסת שיבולת שועל ממותקת במעט סילאן או דבש. אפשר גם לאכול גרנולה ללא סוכר עם יוגורט. עוגות ודגני בוקר הינם מזונות התועשים ולא יתרמו לירידה במדדי השומנים בגוף בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית