אוכל לגוף

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/03/2019 | 19:42 | מאת: שאול

אני מעוניין לדעת איזה מאכלים/תוספי תזונה יכולים לעזור למנוע/להפחית את הסיכויים לחלות במחלות כרוניות ואיזה בריאים לגוף בכללי ? (סוכרת/לחץ דם גבוה/שבץ וכו')

14/03/2019 | 16:57 | מאת: טובה בר-שאן

שאול שלום השאלה שלך מאוד כללית . ולכל מחלה יש התאמה של מזונות בגדול ירקות ופירות חשובים מאוד בגלל האנטיאוקסידנטים שלהם. דגים מכילים חומצות שומן חיוניות המונעות דלקת . מזונות מלאים המכילים סיבים המונעים את ספיגת הסוכר ועוד ועוד. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית