כפית קינמון ליום לצורך חיזוק מערכת

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/03/2019 | 15:15 | מאת: דנה

שלום רב, אני רוצה להתחיל לשתות חליטה עם כפית קינמון כל יום, (כחיזוק למערכת חיסונית)קראתי שזה מוריד סוכר, אולם, לי יש סוכר נמוך -70 בבדיקות דם ללא תרופות, האם בכל זאת עדיין אני יכולה לשתות את זה?

04/03/2019 | 16:32 | מאת: טובה בר-שאן

דנה . אם אתה רוצה לחזק מערכת חיסון את יכולה להשתמש בצמחים רבים למה דווקא קינמון ? בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

04/03/2019 | 20:29 | מאת: דנה

שלום, תודה על תשובתך, אני משתמשת בעוד צמחים, כמו כורכום ומנסה לאכול תזונה בריאה, התחלתי לשתות תה צמחים כתחליף לקפה והדבר שכן אהבתי כתחליף לקפה בשעות אחר הצהריים זה כפית קינמון בכוס תה, או תה קינמון, כמו כן היה לי בעבר חשש לקנדידה, אבל אני לא צריכה להרזות או להוריד ברמות סוכר בדם שכן הן נמוכות מלכתחילה, אז בגדול האם זה בסדר שאשתה את זה כל יום? (במקום קפה כל יום...),האם ייתכן שאם אתרגל לזה ואז אפסיק פתאום תעלה לי רמת הסוכר בדם שלא היתה בעבר? בתודה מראש..

מנהל פורום תזונה טבעית