רמות הכולסטרול הרע אצלי גבוהות מאוד ואני בת 23

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/09/2018 | 23:21 | מאת: הכולסטרול הרע

מה יכול לגרום לרמות גבוהות של LDL 250+ דבר חשוב להגיד שאני לא אוכלת כל סוגי הבשר מ- 7 שנים( בשר אדום/ עוף) גם לא אוכלת מאכלי ים ולא ביצים - את כל המאכלים העשירים בכולסטרול אני לא אוכלת( אך כן אני אוכלת חלב ונגזרותיו), לפני 3 שנים בבדיקת דם יצא שרמות הכולסטרול הרע כל כך גבוהות ומאז אני עושה בדיקות שנתיות ללא ירידה בכולסטרול( אני לא מטופלת תרופתית) מה אני יכולה לעשות בכדי לטפל בדבר הזה? אני בת 23, האם צריך לפנות לרופא בכדי לקבל תרופה או לפנות לדיטאנית( לעומת שה- BMI שלי בגדר המשקל התקין)

01/10/2018 | 11:50 | מאת: טובה בר-שאן

כולסטרול רע שלום המלצי החמה ללכת לנטורופטית עם בדיקות הדם שלך שתבדוק ותיעץ לך בתזונה ותוספי תזונה להוריד כולסטרול זה . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית