סרטן ריאה גרורתי

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

29/12/2006 | 01:32 | מאת: XYZ

לחברתי נתגלה לפני מספר חודשים סרטן היושב על הריאה וכיום ישנן 2 גרורות קטנות בכבד. ברצוני לדעת באיזה שלב היא נמצאת ומה סיכויי ההחלמה שלה. היא החלה לעבור טיפולים כימותרפיים. תודה.

30/12/2006 | 12:26 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב, כאשר יש גרורות בכבד מדובר למעשה בשלב 4. בשלב זה ריפוי איננה מטרה ריאלית והמטרה היא הארכת תוחלת חיים ושיפור איכות החיים. בברכה

30/12/2006 | 13:46 | מאת: XYZ

תודה ד"ר גיפס, אך כששוחחתי עימה היא אמרה שנאמר לה שהיא בשלב התחלתי יחסית. כמה זמן להערכתך ניתן להאריך את תוחלת החיים במצב כזה?

מנהל פורום סרטן ריאה