OPDIVO לסרטן ריאות_ האם יעיל

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

19/06/2016 | 14:56 | מאת: mmme

האם אופטיבו הוכח כיעיל לחולים בסרטן ריאות מסוג אנדוקרצינומה שלב 4? מה סיכויי ההצלחה פחות או יותר לשיפור מצבו של החולה? ומהם הסיכונים ?

19/06/2016 | 14:57 | מאת: MMME

26/06/2016 | 07:51 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב כן, אופדיבו הוכח כיעיל בחולים עם אדנוקרצינומה של הריאה בשלב 4. יש מספר מדדים להצלחת הטיפול כולל הארכת תוחלת החיים של החולים, נסיגת הגידול ועוד. כמובן, כמו בכל תרופה, לא כל החולים מגיבים, אבל כדאי לנסות אצל המתאימים. כמו לכל טיפול גם לתרופות האימונותרפיות, כמו אופדיבו, יש מגוון רחב של תופעות לוואי. קצרה היריעה מלפרט בפורום. אני מציעה להתייעץ בהקדם עם האונקולוג המטפל וממנו תקבלו את כל המידע הרלוונטי עבור המטופל שלכם. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה