הזעה בלילה תחת טקסול

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

10/02/2020 | 11:53 | מאת: אלי

שלום. אנ כבר שנה וחצי מאובחן, רוב הזמן עם טיפולי כימו+קיטרודה+אבסטין. לאחרונה התפשטות לעצמות, ועברתי לטקסול+אבסטין. בלילות האחרונים אני מרגיש הזעה מוגברת וחריגה בלילות. אני זוכר את שהיתה לי תופעה דומה עם גילוי המחלה לפני הטיפולים. מה הסיבה לתופעה הזו של הזעה מוגברת בלילה, ומה זה אומר שזה חזר עכשיו? תודה מראש

28/02/2020 | 16:33 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום אלי, זו אינה תופעה מוכרת של טקסול או אבסטין. יתכן שיש קשר למחלה. בכל מקרה - תמיד חשוב לשלול זיהום. בברכה

מנהל פורום סרטן ריאה