ברונכיאקטזיס שינויים אינטרסציאליים באונות התחתונת קשריות בלנגולה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

01/05/2019 | 10:36 | מאת: רוברט

שלום לאחר שיעול מושך הופנתי ל סי טי אני בן 60 עשנתי תקופה ארוכה בין 8 ל 10 סיגריות ביום כבר שנה לא מעשן השיעול השתפר יש רק כיחוך לפעמים עם ליחה קצרה שלא ניתן לירוק רק לבלוע תוצאות גודל תקין של התירואיד אין קשריות מוגדלות בבית השחי או במיצר הסתיידות באאורטה ללא הרחבה אנאוריזמתית הסתיידות קורונלית אין תפליט פלאורלי או פריקרדיאלי אוורור תקין של קנה הנשימה והסימפונות הראשיים ללא גוש או קונסולידציה ברונכיאקטזיס קלה באונות התחתונות קשירה רכה בלינגולה בקוטר 8ממ קשירה מדיאלית בלינגולה בקוטר 3 ממ שינויים פיברוטים אינטרסיציאליים בלינגולה ובאונות התחתונות מראה תקין של האדרנלים חלונות עצם ללא ממצא חריג מה עושים ?

02/05/2019 | 08:41 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רוברט, צריך להעריך את הקשרית הרכה. אני ממליצה להתייעץ עם פולמונולוג בהקדם. ברוב המקרים ניתן להסתפק במעקב. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה