מוקדים ריאתיים באונה תחתונה מימין

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

13/10/2018 | 09:31 | מאת: אלה

שלום אשמח לעזרתכם- אנחנו מאוד מודאגים בעלי בן 44 עשה צילום CT של הבטן והאגן. בCT ראו שני מוקדים ריאתיים 5מ״מ ו- 8 מ״מ באונה תחתונה מימין במעבר חזה בטן והפנו אותו לצילומי ריאות..ללא תפליט פלאורלי, כבד וטחול בגוגל רגיל, אין אבנים,לבלב ואנדרנלים תקינים וכליות תקינות. בעלי לא מעשן בכלל.. בילדותו סבל הרבה מדלקת ריאות.. האם עלינו לקבוע סיטי דחוף??? ( הטור הקרוב רק לנובמבר והתוצאות בדצמבר) לבקש הפניה מהרופא משפחה לטור דחוף?? תודה רבה

13/10/2018 | 09:46 | מאת: אלה- תוספת

שכחתי לשאול האם זה קשריות? האם יכול להיות משהו חס וחלילה אחר? האם הגדלים האלה מדאיגים? תודה רבה

15/10/2018 | 12:36 | מאת: עינת לוי

עדכון הועבר לרופא

16/10/2018 | 15:17 | מאת: עינת לוי

תשובתו של פרופ' איזביצקי: "צריך אכן לעשות CT חזה בהקדם (לא דחוף מאוד אבל בשבועיים הקרובים אם אפשר) ולגשת לאחר מכן לרופא ריאות פרופ' גבריאל איזביצקי "

מנהל פורום סרטן ריאה