מעקב בשל הצללות ב-RML

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

24/07/2018 | 23:34 | מאת: פענוח תוצאות סיטי

תוצאות בדיקת סיטי שניה ללא חומר ניגוד הבדיקה בוצעה כחודשיים וחצי אחרי הסיטי הראשון: הצללה זעירה ב-RML צמודה למיצר, בשיפור בהשוואה לבדיקה הקודמת. ללא עיבוי אינטרסטיציאלי או ברונכיאקטזיות. האם יש חשש לסרטן? האם נדרש טיפול ?האם התשובה יכולה להסביר קשיי נשימה ? תודה

28/07/2018 | 09:54 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב, התשובה בפורום היא תמיד כללית, ולא יעוץ אינדיבידואלי אשר נעשה ע"י הרופא המטפל במרפאה. באופן כללי - כאשר הממצא נסוג - ברוב המקרים מדובר בזיהום ולא בגידול, לכן החשש לסרטן נמוך. הצללה זעירה, כפי שתארת, לרוב לא גורמת לקשיי נשימה. אני מציעה להתייעץ עם רופא ריאות. בהצלחה

29/07/2018 | 13:08 | מאת: מיה

דר מיה גיפס תודה על תשובתך לגבי פענוח תשובת הסיטי. וישר כח על הפורום המצויין!

מנהל פורום סרטן ריאה