דלקת ריאות וממצא ברנטגן

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

03/07/2018 | 12:48 | מאת: תהילה

שלום רב בחודש 3.18 לאמי היתה דלקת ריאות בצילום רנטגן שנעשה נכתב כי הודגמה הצללה ב LLL הממצא יכול להתאים לתסנין אין עדות לתפליט.אמי טופלה באנטיביוטיקה ובצילום רנטגן חוזר שנעשה ב 7.18 נכתב אה בוצעה תסנין שהיה בצילום האחרון ב - LLL נספג . צל הלב לא מוגדל לא הודגם תפליט פלאורלי ניפוח יתר בריאות . הודגמה הצללה טבעתית ב - RUL - טיבו של הממצא לא ברור. מה המשמעות של הצללה ב RUL ומה המשמעות של ניפוח יתר? הןפנתה ל c.t

04/07/2018 | 22:04 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום תהילה, לגבי ניפוח יתר מדובר במצב כרוני שכיח של הגדלת כמות האויר בריאות. אם אימך מרגישה טוב - הדבר אינו דורש טיפול. לגבי ההצללה הטבעתית - לא ניתן לדעת דרך הפורום למה הכוונה. הייתי מציעה לשקול בדיקת סיטי חזה. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה