קשריות בריאות-מה זה אומר ?

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

02/07/2018 | 09:43 | מאת: אנונימית

שלום רב, בת 39 לאחר סיטי בטן שבוצע עקב אבנים בכליות ראו בריאות מספר ממצאים : משמאל : שתי קשריות בגודל 2.5 מ"מ צמודות לסדק הבין אונתי משמאל קשרית תת פלאורלית בגודל 2 מ"מ באספקט אחורי של 2-13 LLL קשרית בגודל 2.8 מ"מ באספקט אחורי ולטרלי 2-24 LLL קשרית בגודל 2 מ"מ באספקט אחורי של 2-30LLL קשרית בגודל 2.5 מ"מ באספקט האחורי של 2-40 LLL מימין : קשרית בגודל 4 מ"מ תת פלאורלית באספקט קדמי ולטרלי 2-6 RML קשרית בגודל 2 מ"מ צמודה לסדק הבין אונתי מימין 2-17 קשרית בגודל 1 מ"מ באספקט אחורי של 2-22 RLL נודול בגודל 7 מ"מ באספקט האחורי של 2-25 RLL . נשלחתי לסיטי ריאות . עד שהתור יגיע אני מודאגת מה זה אומר ? האם זה יכול להיות סרטני ? תודה .

04/07/2018 | 22:05 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב, ברוב המכריע של המקרים קשריות כמו אלה המתוארות אצלך אינן סרטניות. יחד עם זאת , מתוך זהירות הדבר מחייב מעקב. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה