בדיקת פאונדיישן לבעל מוטציית kras

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

13/05/2018 | 20:59 | מאת: ארז

אז ככה הטיפול של כימו וקיטרודה לא מגיב על אבא והמחלה לא עוצרת יש גם החמרה קל וזאת לאחר 4 סבבים כל 3 שבועות לאבא יש מוטציית kras שאלתי היא בנוגע לבדיקת פאנדיישן האם כדאי לעשותה ? הבנתי שמי שיש לו kras קיים סיכוי קלוש למצוא משהו נוסף האם זה נכון? על תשובה מהירה אודה

14/05/2018 | 23:04 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום ארז, אני מסכימה שאם בוצע אבחון של שינויים גנטיים המתאימים לטיפולים קיימים אין טעם בהרחבתו על ידי בדיקה גנומית מקיפה יותר כמו פאונדיישן. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה