בקשה להסבר ממצאים לאחר ביופסיה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

01/02/2018 | 10:57 | מאת: סיון

שלום, אבי בן 71 עשה ביופסיה ואלו הממצאים: גוש סולידי ב LLL קשריות נוספות ב LUL. GGO גדול ב RUL שגם חשוד לגידולי עבר ביופסיה בריאה השמאלית - ADENO CA מה זה בדיוק אומר? הבנו שיש גידול ממאיר בריאה השמאלית, כנראה גם גידול גדול בריאה הימנית? זה אומר גרורות פט סיטי עושה עוד שבועיים אשמח להבהרות בנוגע לממצאים. אמי הייתה לחוצה מאוד ולא ככ זוכרת מה אמר הרופא אבל הבינה שהמצב ממש לא טוב.

06/02/2018 | 08:33 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום סיון, קשה לומר מבלי לראות את הצילומים עצמם. ברור שבצד שמאל מדובר בגידול. לגבי הממצאים בצד ימין - יש לשקול לעשות ביופסיה גם מהם. הנתונים שהבאת אינם מספיקים לקבוע אם מדובר בגרורות. חשוב לפנות בהקדם לאונקולוג ע"מ להשלים את הבירור. בהצלחה

14/03/2018 | 18:45 | מאת: סרטן ריאות

דרושים מטופלים למחקר סרטן ריאות, מחקר קליני נוכחי בודק טיפול בתרופה ניסיונית, במטרה להאריך פרק זמן ללא מחלה פעילה. מי מתאים למחקר: √ מטופלים עם סרטן ריאות ללא מטסטזות (גרורות), √מטופלים אשר מיועדים לניתוח/ או עברו ניתוח להסרת הגידול בריאות. לפרטים והרשמה: https://adaura.r4youmedia.com/index.php/he/

מנהל פורום סרטן ריאה