עישון פסיבי, זיהום אוויר וכו'............

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

23/11/2017 | 09:25 | מאת: מירה

שלום ד"ר, אני בת 30, לא מעשנת, אבל לצערי נחשפת לעישון פסיבי מידי פעם וכמובן לזיהום אוויר סביבתי ממכוניות וכו'.. אני מאוד חוששת מסרטן הריאות, במיוחד אחרי שגילו את המחלה אצל אחי בן ה45, שמעולם לא עישן וחי אורח חיים בריא. האם יש בדיקות סקר שאני יכולה לעשות באופן פרטי? שמעתי על בדיקת דם של קיטונין, בדיקת תפקודי ריאה, בדיקת נוזל ריאה, או לעשות צילום חזה, האם אפשרי לעשות אחת מהן למען השקט הנפשי? או להקדים תרופה למכה חלילה?

27/11/2017 | 11:25 | מאת: עינת לוי

שלום להלן תשובתו של פרופ' איזביצקי: "שלום צר לי לשמוע על המחלה של אחיך. את יכולה להתייעץ עם רופאים מומחים לגנטיקה. בברכה פרופ' איזביצקי"

מנהל פורום סרטן ריאה