סטרואידים לאחר הקרנה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

06/10/2017 | 00:51 | מאת: מאשה

שלום ד״ר אבי טופל בחודש האחרון בסטרואידים בעקבות הקרנות למוח. כרגע מפחית את השימוש בהדרגה. הבעיה היא שבשבוע האחרון הבטן שלו התנפחה נורא וישנה לדעתי גם נפיחות בפנים. הבטן קשה למגע. השאלה שלי היא כיצד ניתן לדעת אם מדובר בנפיחות מסטרואידים שאינה דורשת טיפול או שמא בנפיחות שדורשת טיפול או מיימת... אודה מאוד על תשובתך

06/10/2017 | 09:40 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום מאשה, סטרואידים לא עושים מיימת. אי אפשר לענות על שאלתך בלי לבדוק אותו. אני מציעה לקחת אותו לרופא המטפל בהקדם. חג שמח

מנהל פורום סרטן ריאה