מתי עושים פאט סי.טי?

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

04/08/2017 | 17:10 | מאת: איציק יהודה

יש לי סרטן ריאות 3a פתולוגיה אפריל השנה לפני חודש טיפול אחד באלימטה וציספלטיןהשבוע עוד טיפול אחד ובסוף החודש עוד טיפול כולם של יום אחד.בנוסף 36 הקרנות כאשר עד היום הוקרנתי 20 פעמיים.שאלתי לי אליך דר מתי אחרי ההקרנות והטיפול עושים פאט סי.טי או סי.טי?? אחרי יום? שבוע? מסכרן אותי מאד כמובן באם עזרו לי האם גדל? האם הוקטן? או הלוואי ונעלם.תודה לך .

04/08/2017 | 19:15 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום איציק צריך לתת לטיפול זמן לעבוד. הזמן האידאלי לחזור על הדמיה (CT או PET-CT) הוא חודשיים אחרי סיום הטיפולים. אפשר להקדים לחודש וחצי אבל לא פחות מזה. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה