כריתת גידול ממוקם בריאה אחת

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

20/02/2017 | 16:23 | מאת: אייל

דר נכבד במידה והגידול והגרורות ממוקמים בריאה ימין ואין גרורות במקומות מרוחקים כגון ריאה השניה,בטן ,כבד כליות עצמות -האם ישנה אפשרות לכרות את הגידול ??

28/02/2017 | 08:43 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום אייל, קשה לומר. צריך לראות את הצילומים. באופן עקרוני - כל גידול שהוא מוגבל וניתן לניתוח, אצל חולה שתפקודי הריאות שלו מאפשרים ניתוח - כדאי לנתח. ספציפית במקרה שלך - צריך להתייעץ עם האונקולוג. בהצחלה

11/03/2017 | 13:31 | מאת: ד"ר מיה גיפס

תיאורטית כן, אבל צריך לבחון את הענין לעומק. צריך לראות מה עם הבלוטות, מה מיקום הגידול, סוג הגידול וכן הלאה. אני מציעה להתייעץ בהקדם עם אונקולוג. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה