סיבים שזזים בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/06/2006 | 12:41 | מאת: ליאת

שלום, שמי ליאת, אני מרכיבה משקפיים בשעות החושך (ערב ולילה) ועדשות מגע במהלך היום. המספרים שלי גבוהים - בערך 10 בכל עין + צילנדרים. העניין הוא שלעיתים כשאני ממוקדת, כלומר בפוקוס על משהו, תוך כדי קריאה, כתיבה וכו', אני רואה שזזים לי סיבים בעין. מדוע? האם יש סיבה לדאגה? הייתי אצל רופאה בקופ"ח והיא טענה שהעין שלי מורכבת מסיבים אלו ולא ניתן לעשות דבר... אנא חזור אליי בתשובה. תודה מראש, ליאת.

ליאת שלום, מדובר בהתנזלות הזגוגית. ממצא שכיח יותר אצל אנשים בעלי קוצר ראיה גבוה. למעשה, אין לנו טיפול בכך.

מנהלי פורום בריאות העין