התנפחות העין עד לסגירתה עקב עקיצה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/05/2011 | 08:16 | מאת: שי

שלום, בני רגיש לעקיצות יתושים, עקצו אותו מתחת לעין לפני יומיים והאזור התנפח, טיפלנו באפלומיצין, מקום העקיצה נירגע אך מתחת לעין יש נפיחות שמביאה לסגירה כמעט מלאה של העין והאזור בצבע אדום. אשמח לעזרה איך ניתן לטפל. בברכה.

שלום רב, כנראה ומדובר בדלקת מקומית בעפעף או מתחתיו שהיא מהווה אלרגיה מקומית לחומר העוקץ של היתוש. כדאי לעשות טיפול מקומי בקומפרסים וכן מריחה של משחת מקסיטרול שהיא שילוב של סטרואידים ואנטיביוטיקה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

21/05/2016 | 13:07 | מאת: אכלתי אותה

פרופסור תשמע אני במוסכבה ועקץ אותי יתוש מתחת לעין והתנפח מה אני עושה

מנהלי פורום בריאות העין