יובש בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/06/2006 | 17:57 | מאת: ענבר

אני בת 31 לאחר 2 לידות אני מרכיבה משקפיים מספרים גבוהים -6 ומזה כחודשיים אני סובלת מיובש בעיניים בדיקות הדם בחיפוש אחר מחלה ראומטולוגית נמצאו תקינות אני משתמשת בהילוקומוד וויסקוטירס לא ברור מהו המקור ליובש הפתאומי אני סובלת בעיקר לאחר שנינה, קריאה ושימוש במחשב לעיתים אני חשה טשטוש בראיה האם יש מומחים ליובש או מכונים/ מחלקות בבית חולים? האם אתה מטפל ביובש בעיניים? אודה לקבלת תשובתך

ענבר שלום, יובש הינו תופעה שכיחה ביותר, במיוחד בקרב נשים. הוא מושפע ממס' גורמים, ביניהם- עונות השנה ואף עיסוק. הסתכלות ממושכת במסך מחשב עלולה להגביר את היובש. ישנם טיפולים רבים ליובש בהתאם לחומרת הממצאים.

06/06/2006 | 18:36 | מאת: ענבר

כיצד ניתן לדעת אם הסיבה ליובש היא אלרגית , עונתית או מכל סיבה אחרת אני מרגישה עייפות וכבדות בראיה המליצו לי על טיפול בפלגים ואני חוששת מכך מה ניתן עוד לעשות מעבר לטיפות הילוקומוד ומשחה ויסקוטירס טיפולים אלטרנטיביים/שינוי בתזונה? אני מיואשת אודה לתשובתך

מנהלי פורום בריאות העין