עיניים אדומות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/09/2010 | 23:47 | מאת: שושנה

שלום, אני מזה זמן רב סובלת מעיניים אדומות, ללא כל אלרגייה, או דמעות וללא צריבה . זה כבר 3 או 4 שנים אני לא זוכרת , וזה בא וחוזר לעיתים העיניים בסדר אומנם לא לבנות כל כך , ולעיתים אדומות, כשהלכתי פעם לרופא עיניים הוא אמר שהכל בסדר אולי לא להתאפר . אני לקחתי את עצתו ובאמת לא התאפרתי אך זה לא עזר, אני משתמשת בכל מיני טיפות עיניים ללא מרשם כגון סטילה , והבנתי שלאחר שימוש ממושך זה לא בריא, והאמת שהשתמשתי בהם כבר זמן רב, כי הם היחידות שגורמות לעיניים להראות טיפה לבנות וזה ממש מציק לי מבחינה אסטתית.. מה אפשר לעשות? האם זה מצב שפשוט צריך להתרגל אליו כל החיים .. או שניתן לעשות טיפולים או טיפות שלפחות לא יזיקו לעין. אודה לתשובה יום טוב :)

22/09/2010 | 04:31 | מאת: פרופ' אירית ברקת

שלום שושנה, כדאי חלחור לבדיקה כיוון שלעתים תהליכים דלקתיים הגורמים רק לאודם עלולים לגרום להצטלקות הדורשת טיפול. לעתים יובש עלול להבטא גם גאודם בעיניים כברכה, ד"ר אירת ברקת

מנהלי פורום בריאות העין