נפיחות בעין לאחר עקיצה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/08/2009 | 21:55 | מאת: שאול

ביתי בקוסטריקה. לפני 24 שעות נעקצה בעין בביקור בגן בוטאני לא מוסדר (יותר גונגל). כנראה מיתוש. מאז לאחר 24 שעות הנפיחות קיימת ולא נראה שיש הקלה. ניסתה קרח, שקית תה ולימון. הייתה הקלה אבל הנפיחות לא ירדה. מבקשים יעוץ.

09/08/2009 | 13:15 | מאת: נורית

הבן שלי גם כן נעקץ בעיןמספר פעמים וגם לו התנפחה העין [מאד] ,כולל מצח.צריך להתחיל טיפול עם טיפות ומשחה בשם פניסטיל ,טיפה לכל ק"ג של הילדה,ורואים את השיפור בד"כ יום למחרת.

שאול שלום, ישנם אנשים שרגישים לעקיצות, במקרים קיצוניים הדבר אפילו יכול להסתיים בשוק אנפילקטי. במקרה של נפיחות סביב העין לאחר עקיצה ניתן להיעזר בקומפרסים קרים ומשחה סטרואידית במקרים קיצוניים כפי שציינה נורית ניתן להשתמש בתרופות אנטיהיסטמיניות כגון פנסטיל בשלוב עם סטרואידים ססטמיים, בדרך כלל עקיצות חולפות תוך 3-4 ימים תלוי כמובן סוג העקיצה. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר.

02/07/2013 | 18:12 | מאת: נור

יש משהו שעקץ אותי במצח יש נפיחות מה לעשות בשביל להוריד את הנפיחות מהר לקחתי תרופות שמתי קרח ומשחה ועיידן המצח נפוח ואפילו שמתי גם שקיות תה לפי הנחיות תורפה של סבתא ולא עזר

14/02/2020 | 13:55 | מאת: מירי

בן זוגי נעקץ בעין לפני חודשיים וחצי מי נמלה אדומה קטנה כנראה . .. יש נפיחות והיא גדלה מה עושים לגבי זה

יש לגשת לבדיקה של רופא. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימ

13/07/2022 | 19:36 | מאת: שלומי

קמתי עם נפיחות בעפעף התחתון מה עלי לעשות ?

מנהלי פורום בריאות העין