תוצאות של בדיקת OCT התור לרופא בעוד 3 שבועות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/01/2016 | 15:41 | מאת: נוי

אני צריכה עזרה להבין את התוצאות האלה והאם אני צריכה להקדים את התור לפי זה ? עין ימין - הידקקות של RNFL ברביע טמפורלי ורביע תחתון עובי בגדר הנורמה בשאר עין שמאל - הידקקות גבולית של שכבת הRNFL ברביע טמפורלי עובי בגדר הנורמה בשאר

נוי שלום רב, מומלץ לעבור בדיקת שדה ראייה לשם הבנת השינויים של הדקקות הRNFL שיכול להעיד על תהליך ניוון סיבי עצב הראייה או פגיעה בעצב הראייה עצמו, למשל במחלת הגלאוקומה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין