מצמוץ עין ימין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/01/2016 | 13:57 | מאת: יעקב

שלום לרופא! בעבר לקחתי פרפנאן ופנרגאן וזה גרם למצמוץ עין ימין והרופאים קוראים לזה "בלוספארם". כאשר הפסקתי עם שתיהן הפסיק פתאום המצמוץ. כיום חזרה התופעה כמעט כחודש ימים. אני אתן לכם את רשימת תרופות הארגעה שכרגע אני לוקח ואתם תאמרו האם תרופה אחת מפריעה לחברתה. 1. ציפרלקס – 10 מ"ג 2. זאפה – 2.5 מ"ג 3. דפאלפט 1X1 4. ואבן 1x3 5. טרמדקס – תרופה אופיוטית נגד כאבים. 1x1 אבקש את עזרתכם.

11/01/2016 | 12:08 | מאת: ד"ר ישי פאליק

יעקב שלום רב בכל מקרה של הופעת תופעת לואי מתרופות יש לפנות לרופא שרשם את התרופה או רופא המשפחה ולהתייעץ לגבי המשך שימוש בתרופה ממליץ גם לפנות לבדיקת רופא עיניים לראות האם יש סיבה אחרת לבלפרוספזם בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין