משהו מציק בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/03/2015 | 21:20 | מאת: נופר

שלום שמי נופר ואני בת 22 בדרך כלל אני משתמשת בעדשות מגע ובזמן האחרון משהו מציק לי בעין כבר למעלה משבוע. כשאני שמה עדשות מגע זה לא מורגש וברגע שאני מורידה את העדשה זה חוזר. ניסיתי לשים סטילה לשטוף במים ומשחת עיינים וזה לא עוזר. מה זה יכול להיות ?

31/03/2015 | 16:33 | מאת: ד"ר ישי פאליק

נופר שלום רב הסימפטום שאת מתארת יכול לנבוע מגוף זר שנמצא מתחת לעפעף אבל גם ממצא בקרנית אם כי בסבירות נמוכה יותר כך או כך יש לגשת להבדק אצל רופא עיניים שישלול ממצא בקרנית ויחפש גוף זר מתחת לעפעף במרכיבי עדשות מגע כל אי נוחות בעיניים בייחוד אם מלווה באודם בעין אחת מחייבת בדיקה יסודית ע"י רופא עיניים לשלול אבצס בקרנית בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין