טשטוש ראיה חולף

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/01/2015 | 16:20 | מאת: גל

לדר שלום בן 24 בריא בדרכ מזה כמה חודשים אני סובל מטשטוש בראיה אחת לאחר שינה על הצד. הטשטוש מופיע לאחר שנת צהריים קצרה של 15-20 דקות והראיה חוזרת למצב הנורמלי לאחר 30-50 דק הגעתי עם התלונה הזו לנוירולוג והוא הפנה אותי לאולטרסאונד עורקי צואר הבדיקה יצאה תקינה. לדעת הנוירולוג אין צורך בבירור נוסף. חשוב לצייו שהטשטוש מתרחש בניגוד לצג עליו ישנתי לדוגמא אם אני ישן על צד שמאל הטשטוש יהיה בעין ימין ולהפך. בדיקת רופא עיניים מתאריך 28.10- תקינה אשמח להתייחסותך תודה

20/01/2015 | 21:07 | מאת: ד"ר הניה ליכטר

גל שלום רב, ניתן לבצע בדיקה שנקראת מיפוי קרנית לעיתים אחרי השינה או שכיבה מופיעים שינויים במבנה הקרנית. את ההפניה יש לבקש מרופא עיניים. בברכה, ד"ר הניה ליכטר

מנהלי פורום בריאות העין