טיפות סטילה אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/01/2015 | 22:10 | מאת: נדב

עברתי ניתוח להסרת נבוס בהקפאה והעין אדומה אחרי חודש האם אפשר להשתמש בטיפות סטילה ? או משהו אחר שיעביר את השטפי דם ?

07/01/2015 | 00:07 | מאת: נדב

בבקשה אפשר תשובה כבר פעם שנייה שמתעלמים מהשאלה ....

07/01/2015 | 00:09 | מאת: נדב

ואין לי אופציה לדבר עם שום רופא עיינים רק אם אני יחכה 5 חודשים לתור ...

נדב שלום רב, אין צורך בטיפות סטילה, הן לא יעזרו לספיגת הדימום הגורם לאודם בעין. תהליכי הריפוי יביאו לספיגת הדימום ונסיגת התגובה הדלקתית לאחר ההקפאה. אפשר להשתמש בטיפות לסיכוך העין מסוג סיסטיין ג'ל. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין