שדה ראיה לא תקין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/11/2014 | 10:21 | מאת: א

שלום וברכה, בעלי בן 40, קוצר ראיה גבוה מאוד (-14) , בדיקת לחצים תקינה. אתמול עשה בדיקת שדה ראיה, בעין ימין יצא לא תקין. האופטומטריסט ציין נמדד באמינות נמוכה. כמו כן אובחן קטרקט לפני מס' חודשים (מסתבר שברמה התחלתית), האם ניתן לתלות את הבדיקה הלא תקינה בקטרקט או שיש צורך במהשך בירור? תודה מראש.

06/11/2014 | 11:33 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלום רב המומלץ בכל בדיקה שאינה תקינה בשל אמינות נמוכה לחזור על הבדיקה ומשם להתקדם לפי התוצאה ממליץ לך לקחת את הבדיקה ואת בעלך לבדיקת רופא עיניים שיעבור שוב על הבדיקה ויחליט כיצד להמשיך לנהל את המקרה

מנהלי פורום בריאות העין