רגישות לאור וכאבי עיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/07/2014 | 14:37 | מאת: shalev312

שלום שמי שליו בן 18.5 בבדיקה כלפני שנתיים נמצא אשר אני זקוק למשקפיים (1.5- בשתי העיניים) לרוב אני משתמש בעדשות לאחרונה אני מרגיש כמו כאב ראש עם כאב עיניים וכשאני מסתכל על מקום עם הרבה פרטים או נוף או על כל מקום שיש בו אור כמו ביומיום למשל זה גורם לי לכאב חזק בעיין ובקושי מצליח להישאר בו אלא מסית מבט או מסתיר את העיניים השאלה היא מה יכול להיות שזה או איך אפשר להקל על זה עד שאלך לרופא עיניים בתודה מראש!!

שלום רב, אני ממליץ על בדיקת הקרנית על מנת לשאול נזק לקרנית מסוג קרטיטיס הנגרם ע"י עדשות מגע בשימוש ממושך הגורם לעיתים לכאבי עיניים, רגישות לאור, סינוורים וירידה בראייה או בכושר הריכוז. יש גם לשלול דלקת תוך עינית. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין