ירידה בראייה בימים האחרונים מ

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/10/2020 | 20:28 | מאת: בר

ערב טוב בת 47,ללא מחלות רקע Mri ראש לפני כשנתיים שינויים איסכמיים בחומר הלבן בלתי ספציפיים וללא שינויים מבדיקה שנה קודם, נוטלת אספירין במינון נמוך יום כן יום לא בימים האחרונים אני מרגישה תופעה מוזרה בראייה קודם כל מבחינת משקפיים יש לי משקפיים לשימוש קרוב עם רבע מספר אם איני טועה כנ"ל לרחוק כולל צילינדר בשוטף איני מרכיבה את המשקפיים לקרוב על בסיס קבוע ויומיומי בימים האחרונים אני מרגישה שאני יותר חייבת להשתמש בהם כי הראייה לקרוב פחות ברורה לי ואם לדוגמא אני לוקחת את הטלפון ללא המשקפיים וככל שאני מקרבת אותו לפנים( רק בשביל הניסיון כמובן) אז הראייה מטושטשת ואם אני מרחיקה אותו אז המצב משתפר ללא המשקפיים אפילו !! כל דבר שאני מקרבת אליי נהיה לא ברור אפילו חפץ או משהו שאינו כיתוב בטלפון או מסמך מעין תחושה של חוסר מיקוד לא יודעת לדייק בהגדרה כמו כן אתמול בעין אחת היה לי מעין נימול במשך מספר שעות שאינו נראה לעין רק בתחושה מה דעתך ? יש לציין שאני מרבה להיות במסך הטלפון בחודשים האחרונים יותר מהרגיל במידה ויש קשר תודה רבה על העזרה ערב טוב

שלום בר מחלק מהתלונות שלך נשמע כאילו את צריכה משקפיים עם מספר גבוה יותר לקרוב. הרבה פעמים מטופלים שצריכים משקפי קריאה מרחיקים את האובייקט שצולם כדי לראות אותו חד יותר. לגבי הדברים האחרים שהזכרת - לא הבנתי למה עשו לך mri, אם היה חשד בעבר לדלקת של עצב הראיה כדאי שתלכי להיבדק. בכל מקרה הנימול באזור העין דורש בדיקה אצל רופא עיניים. רפואה שלמה

מנהלי פורום בריאות העין