עין דומעת ושורפת באור

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/09/2020 | 21:08 | מאת: בן

ראשית, תודה על הנכונות לעזור, אתם משהו מיוחד. ולגופו של עניין, היינו אצל עשרות (!) מומחים ללא מענה ואולי הישועה תבוא ממך. הכל התחיל מלפני שנה, כאבים פשוטים בעין, חשבנו דלקת, הדוקטור נתן טיפות אב כלום, הכאב של אשתי רק הלך והחמיר. ככל שחלף הזמן הבננו יותר במה מדובר. אשתי פשוט נהיתה רגישה לאור, אם יש בסביבתה טיפה שמש או אור מוגזם, העין שלה מאדימה, מתנפחת, מגרדת ודומעת!! טיפלנו בכל דבר שרק הציעו הדוקטורים כולל פרופסורים באיכילוב, ויגמוקס כל שעה ומה לא??? אבל כלום, אשתי יוצאת לשמש? סבל! אם שמים מעט אור על העין אפשר לראות כמיו שכבה דקה צהבהבה שמכסה חלק מהעין ויתכן וזה קשור לזה. תודה רבה ונשמח לכיוון (:

הי בן אני יכול להעלות כמה אפשרויות אבל אין תחליף לבדיקה יסודית וטיפול מסודר אצל רופא עיניים. אפשרות סבירה היא יובש קשה בעיניים. גם אם היא טופלה ייתכן וצריך טיפול מחמיר יותר כמו תרופות אנטי דלקתיות יותר אגרסיביות או פלאגים לדרכי הדמעות למשל. אפשרות נוספת היא בלפריטיס שדורשת טיפול בכדורים בנוסף לטיפות. יכול גם להיות שיש דלקת פנימית בעין כגון אובאיטיס שגורמת לגירוי ופחד מאור (פוטופוביה). עוד אפשרויות הן צילינדר שגורם לסינוור או קטרקט... מקווה שתרמתי במשהו בהצלחה!

מנהלי פורום בריאות העין