התאמה לניתוח הסרת משקפיים בשיטה Intralasik

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/08/2020 | 21:32 | מאת: יוליה

שלום,דוקטור! לבת שלי בת21 בעין ימין -6,5 וצילינדר -1,עובי קרנית 491.עין שמאל -6 וצילינדר -0.75 עובי של קרנית 483.אם היא יכולה להתאים לניתוח בשיטת Intralasik?תודה מראש.

שלום יוליה! כדי לענות לך רופא מומחה צריך לבדוק את בתך וצריך לבצע מיפוי קרנית, בדיקת רפרקציה ועוד כמה בדיקות. על פניו, הנתונים שהראת לא פוסלים ביצוע ניתוח כזה.. אבל כדי לקבל תשובה היא חייבת בדיקה מקצועית ומלאה במכון שמבצע סוג כזה של ניתוחים. בהצלחה!

מנהלי פורום בריאות העין