הפרעה בראיה - והקשר ללחץ תוך עיני

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/08/2020 | 18:23 | מאת: יעלה

שלום, אני בת 40. מזה 3 שבועות התחילה לי הפרעה בראיה. כמו משהו שקוף קטן שצף. דבר כזה היה קורה לי לעיתים רחוקות, ביום שמש בהיר. אבל עכשיו זה פתאום קיים כל הזמן. מול מחשב, מול טלוויזיה, באור רגיל, וכו וכו. הלכתי לרופא עיניים שעשה הרחבת אישונים ובדק את העין עם אור וראה שהכל בסדר. שאלתי היא - האם היה כדאי לעשות גם בדיקת לחץ תוך עיני? ו/או בדיקות נוספות? תודה

בדיקת לחץ יש לבצע פעם בשנה לאחר גיל 40. התופעות שאת מתארת אינן קשורות ללחץ תוך עיני. בכבוד רב ד״ ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין