כאבי עיניים עם הבהוב מידי פעם

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/03/2020 | 18:38 | מאת: משה

היי דוקטור, יש לי כאבי עיניים וההבהובים מידי פעם. לפני חודש וחצי בוצעו הבדיקות: בדיקת oct תקינה, בוצע ct מוח תקין, צילום עין ולחץ בעין נמצא תקין. כלל הבדיקות הכלליות מראות שהכל בסדר אך עדין התופעה של ההבהובים מוםיעה מידי פעם ומפסיקה כאשר אני "נח" אך בשבוע האחרון הזה היו לי גם שתי מיגרנות וגם לחץ בעיינים כאשר אני מול מסך. נבדקץי על ידי נוירולוג וכלל הבדיקות עשיתי לפני חודש וכמו שפירטתי הכל יצא תקין. אך לאחרונה החלו מיגרנות וכאבים של לחץ בעיינים כאשר אני מול מסך. האם יכול להיות שיש איזה גלאקומה, ולא שמים אליה לב כי ביצעתי את הבדיקות מוקדם ? או שלאור התוצאות אני יכול להיות "רגוע" והסבירות לכך נמוכה ? בתודה על המענה

15/03/2020 | 20:12 | מאת: ד"ר אורן גולן

הבהובים בעיניים יכולים להיות חלק מהמיגרנה שלך אבל כדי לשלול גלאוקומה סגורת זוית עליך לעבור בדיקה אצל רופא עיניים

22/03/2020 | 03:33 | מאת: גלי

זה תופעה נקראית וזואל סנואוו לא ?

מנהלי פורום בריאות העין