אדמומיות וצהבהות בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/03/2020 | 15:26 | מאת: יותם

ד"ר שלום רב, ביום חמישי האחרון אחותי אמרה לי כי יש לי נקודה צהבהבה בעין. דבר שלא הבחנתי בו קודם לכך. מיום שישי אני משתמש בטיפות עיניים כרומטק+ FML ( שהיו לי בבית, סגורות ובתוקף)אך ללא שיפור ניכר. אינני מרכיב עדשות מגע. אני מאוד מוטרד. האם תוכל לשער מהתבוננות בתמונה במה מדובר? אודה על תשובתך בכבוד רב ובברכה יותם

אין להשתמש בטיפות אלה ללא הוראה של רופא. יש צורך בבדיקת רופא עיניים בכדי לאבחן את הבעיה. בכבוד רב ד"ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין