לאחר ניתוח prk

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/03/2020 | 23:59 | מאת: גל

היי, עברתי ניתוח PRK לפני שבועיים וחצי. לאחר שבוע הוציאו לי את העדשה בעין ימין אבל השאירו לי את העדשה בעין שמאל כי נקרעו לי כמה תאים. לאחר שבוע הוציאו לי גם בעין שמאל את העדשה. אני מרגישה שהראיה בעין ימין פחות טובה ביחס לראיה בעין שמאל, האם זה הגיוני? כבר חלפו שבועיים וחצי והראיה בעין ימין לא השתפרה. תודה מראש על התשובה

05/03/2020 | 18:41 | מאת: ד"ר אורן גולן

שלום גל שבועיים וחצי עוד מוקדם והראיה עוד לא התייצבה … תחכה עוד מספר שבועות ולפעמים לוקח 3 חודשים עד שהכל מתייצב תלוי בגיל

06/03/2020 | 10:08 | מאת: גל

היי ד״ר אורן, תודה על התשובה. אני בת 29 , האם אתה יודע לומר מתי בערך אמור להתייצב? ויש לי שאלה נוספת, האם זה הגיוני שאני מקרבת את הפלאפון כדי לקרוא טקסט מסוים? וזה גם אחרי שהגדלתי את הגופן. אני מפחדת שהניתוח פגע לי בראיה מקרוב... אודה על תשובתך :)

06/03/2020 | 15:06 | מאת: ד"ר אורן גולן

חכי עוד מספר שבועות זה אמור להשתפר בהדרגה גם הקרוב וגם הרחוק … כמובן להיות במעקב מסודר כמו כולם

מנהלי פורום בריאות העין