3.5 חודשים לאחר ניתוח אינטרהלאסיק

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/02/2020 | 01:25 | מאת: רוני

שלום פרופ׳ לפני כ3.5 חודשים עשיתי ניתוח אינטראלאסיק ומאז אני סובלת מיובש חזק בעיניים ועיניים אדומות,תחושה של שריטות בעיניים כמו שעורה בעין שמרגישים בכל מצמוץ. אני משתמשת כל חצי שעה בג׳ל היילו אך זה לא עוזר בכלל(ניסיתי גם את דומיו סיסטיין וכו׳). יש ימים שהעיניים מאוד כואבות ואדומות כמו בתמונה המצורפת. האם נורמלי? מה הטיפול התרופתי המומלץ להעביר את הכאב והאודם? (יש לציין כי נבדקתי לפני 3 שבועות ע״י הרופא המנתח כאשר חזרתי מטיסה וסבלתי מאוד מכאבים אודם ושריטות בעיניים והוא נתן לי טיפות fml והאודם ירד אך זה מאוד שכיח אצלי).

29/02/2020 | 08:16 | מאת: ד"ר אורן גולן

שלום רוני יש כל מיני טיפולים ליובש וצריך לבחור אותם לפי רמת היובש והתגובה לטיפול כל זה במסגרת מעקב מסודר … האם עשית את הניתוח בעיניים ? את מוזמנת אלי להמשך טיפול

מנהלי פורום בריאות העין