ראייה מטושטשת, ממה זה?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/02/2020 | 09:34 | מאת: גל

שלום, לפני כחצי שנה שמתי לב כי שצפיתי בטלויזיה הכיתוב נהיה מטושטש. לאחר מס' רגעים זה עבר אבל כשבוע אח"כ זה קרה שוב. מאז זה קרה מס' פעמים שצפיתי במסכים והכיתוב נהיה מטושטש. לפני כ-4 חודשים זה פסק. פתאום היום זה חזר והתחושת טשטוש הייתה חזקה מבעבר ונמשכה זמן ממושך. לפני מס' ימים אחת העיניים החלה ממש לכאוב והייתה תחושה חזקה של לחץ בעין. בנוסף גם לפני כ-8 חודשים קרה שהעיניים נהיו אדומות לגמרי ואני לא יודעת ממה זה קרה (שתי העיניים פשוט הפכו לאדומות. ללא תסמינים נוספים) זה נמשך 5 ימים וזה עבר. אני די בטוחה שהטשטוש בראייה נובע משימוש ממושך במסכים. האם באמת זה יכול להיגרם מצפייה ממושכת במסך?

06/02/2020 | 17:32 | מאת: ד"ר אורן גולן

יובש בעיניים ממסכים בהחלט יכול לגרום להרגשה של כאב לחץ ואודם בעיניים וגם לטישטוש אבל כדאי לפנות לבדיקה אצל רופא עיניים לאיבחון מדויק

מנהלי פורום בריאות העין