בדיקת oct ובדיקת שדה ראיה חוזרת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/12/2019 | 09:43 | מאת: אריה

עשיתי בדיקת oct וגם שדה ראיה.היות שבדיקת שדה הראיה לא נעשתה כראוי לטענת רופא העיניים הופנתי לעשות בדיקה חוזרת. שאלתי בקשר לממצאים שרשם רופא העיניים בהפניה לבדיקה חוזרת:"oct ימין תקין,שמאל אדום טמפ עליון .ממצאים:לחץ 22 דו"צ,קיעור ימין 0.3,שיעור שמאל 0.5.לחזור על שדה ראיה.

11/12/2019 | 19:36 | מאת: ד"ר אורן גולן

לפי מה שכתוב יש לך לחץ תוך עיני גבולי וחשד לנזק בעצב הראיה בעין שמאל… לפני שמסיקים מסקנות צריך לחזור על הבדיקות ולראות אם באמת התוצאות אמיתיות

מנהלי פורום בריאות העין