ניתוח קטראק לעין עם AMD

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/11/2019 | 10:36 | מאת: גדעון

בוקר טוב אני מקבל 10 שנים זריקות לוסנטיס בעין ימין. לפני 5 שנים נעשה ניתוח פילטרציה עקב לחץ של 40מ"מ כספית שנה לאחר הניתוח הקאייה נחלשה מאוד. לאחרונה הרופאים המטפלים במכבי ממליצים על ניתוח קטארקט. אני מאוד חושש מסיבוכים. האם יש באפשרותכם להמליץ על רופא שהתמחותו בשילוב כזה של אירועים רפואאיים כאלה? הדגש כמובן עח שילוב בברכה ותודה מראש גדעון

04/11/2019 | 20:42 | מאת: ד"ר אורן גולן

אין הבדל בין ניתוח קטרקט רגיל לבין ניתוח עם קטרקט וamd ... צריך רק להקפיד ולראות שאין נזקים בקופסית האחורית שיכולים להווצר מהזרקות חוזרות ועקב כך לגרום לסיבוך בניתוח הקטרקט

מנהלי פורום בריאות העין