ראייה מטושטשת שנתיים אחרי prk

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/10/2019 | 23:48 | מאת: אלירן

שלום ד"ר לפני שנתיים ביצעתי ניתוח לייזר בשיטת prk, לאחר שנים רבות עם מספר 6.5- עם צילינדר בשתי העיניים. כבר אחרי ניתוח לא ראיתי הכי חד ברמת hd , החברה שבה עשיתי (care) טענה שאני רואה 6/6 ואני לא צריך לראות את השורות הקטנות. לדעתי לא הזינו לי את בפרמטרים הנכונים במכשיר הלייזר ופספו לי חצי מספר. היום אני רואה מטושטש וממש מתאמץ כדי לראות יותר חד. זה מפריע בעיקר בלילה או באזור חשוך. אשמח לשמוע את דעתך לגבי תהליך המשך האם כדאי לבצע ניתוח תיקון והאם זה לא מסכן את הקרנית לעבור ניתוח חוזר. תודה אלירן, 33

18/10/2019 | 14:36 | מאת: ד"ר אורן גולן

תנסה ללכת לאוטמטריסט לחוות דעת שניה ולאות באמת אם יש לך מספר משמעותי שאפשר לתקן בכלל … אם המספר קטן מדי פחות מחצי דיופטר אז לליזר יהיה קשה לתקן את זה בדיוק ויתכן תיקון יתר ואז לא עשית כלום … לגבי טיפולים חוזרים בטח שעושים במידה ויש תנאים לכך לדוגמא עובי קרנית, כמות הרקמה שירדה ועוד כמה צריך להוריד ועוד שיקולים לפי החלטת המנתח ..

מנהלי פורום בריאות העין