דלקת נגיפית ויראלית בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

12/10/2019 | 10:20 | מאת: אביחי

שלום רב רציתי לדעת האם כל נגיף קיים החודר יכול לגרום לדלקת נגיפית ויראלית בעין או שרק קבוצת נגיפים מסויימת? כמו כן במידה ונדבקתי תוך כמה זמן ארגיש גרד בעין? האם מיד בהיכנס הנגיף או לאחר מכן תודה מראש

12/10/2019 | 16:46 | מאת: ד"ר אורן גולן

לוירוסים לוקח בדכ מספר ימים עד שבועות עד שמופיעים תסמינים של דלקת … תלוי בסוג הוירוס … אל תחשוב על זה

12/10/2019 | 17:06 | מאת: אביחי

תודה רבה על תשובתך המהירה השאלה שלי היא האם וירןס הפטיטיס החודר דרך העין יכול ליצור את המצב אשר תיארתי מעלה

12/10/2019 | 21:47 | מאת: ד"ר אורן גולן

האם אתה מתכוון שהשפריץ לך דם של חולה הפטיטיס לעין ?

13/10/2019 | 00:37 | מאת: אביחי

לא! הכוונה לכל שנגעתי בחפץ שיש סבירות לכך שיש עליו את הנגיף ולאחר מכן גירדתי בעין

13/10/2019 | 08:32 | מאת: ד"ר אורן גולן

הדבקה בוירוס ההפטיטיס היא דרך דם זרע ונוזלי גוף … נשמע לא סביר להדבק ככה בנגיף אלא אם כן על החפץ היה נוזל כזה טרי וגם אז הסבירות להדבק דרך העין נמוכים

13/10/2019 | 10:37 | מאת: אביחי

הבנתי.. אני מודה לך מאוד חג שמח!

מנהלי פורום בריאות העין