תוצאות בדיקה ראייה לאישה מבוגרת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/10/2019 | 20:16 | מאת: עמרם

שלום רב, שואל עבור סבתא שלי בת 85 מהן תוצאות הבדיקה בשפה יותר מובנת? ״בקרת שגרתית ברקע שמאל-אמבליופיה מערכתית:כורוסטרול יתר לחץ דם, בדיקה: צניחת עפעף שמאל -ptosis שמאל פנוס בקרנית שמאל, פרט לכך ק׳ קדמיים תקינים, אשונים תקינה, עדשות עכירויות מודגש שמאל קרקעית בהרחבה: תקינות- לא ניצפתה רטינופטיה פעילה נתוני עזר״ חדות ראיה: חדות 60 /6 בדיקה כללית : distance sc (שתי העיניים) לחץ 18 רשתית :לא נצפתה רטינופטיה פעילה. אני מודה מראש ומקווה שתוכל להסביר לי בשפה פשוטה יותר, מה שהרופא הנוכחי לא ביצע וזילזל באישה מבוגרת, מקומם.

שלום רב, הפורופ אינו עוס קבפענוח בדיקות יש לפנו לרופא העיניים המטפל בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין