קומפרסים חמים לשעורה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/09/2019 | 14:51 | מאת: ליטי

שלום דר' , אני עושה קומפרסים כבר שבועיים בגלל השעורה וכן משחת מקסיטרול...שמתי לב שלשום שמתחת לעין ניהיה כמו אדום שחור כזה כאילו שהנימים התרחבו והתבלטו בצבעם , או שהתפוצצו...זה מאוד מפריע לי ורואים את שינוי הצבע מתחת לעין, זה קרה בגלל הקומפרסים...האם זה ישאר כך והאזור נפגע מהחום?

05/09/2019 | 13:42 | מאת: ד"ר אורן גולן

שלום ליטי, המטרה של הטיפול בקומפרסים החמימים היא לגרום לשעורה להתנפח ולהתנקז מהחומרים שנמצאים בתוכה וכך להגיע לריפוי - בעצם לגרום לניקוז, יכול להיות שזה מה שקרה גם אצלך. לאחר ההתנקזות יכול לקחת מספר שבועות עד שהעין תחזור לעצמה. אם את לא בטוחה או אם המצב מחמיר יש לגשת שוב לבדיקה אצל רופא העיניים. .

מנהלי פורום בריאות העין