הרחבת אישונים וחשיפה לשמש

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/08/2019 | 22:47 | מאת: ירון

שלום רב. אני בן 45 ובעל קוצר ראיה גבוה (-10). לפני כחודשיים רופאת עיניים ביצעה לי הרחבת אישונים לאחר שהתלוננתי על ריבוי של חוטים שחורים. הבדיקה הייתה תקינה. לאחר הבדיקה יצאתי לשמש וחזרתי לביתי. סונוורתי מאוד (גם לא היו לי משקפי שמש). לאחרונה אני רואה בלילה הילה או קרניים סביב פנסים של רחוב או רכבים. האם יתכן ונגרם נזק לעיניי מהחשיפה לאחר הבדיקה?

אין קשר בין התלונות לבדיקת העיניים. אך אם יש שינוי בראיה יש לגשת לבדיקה נוספת בכבוד רב ד"ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין