אלרגיה בעין אחת בלבד .בעין השנייה תחושה טבעית והכל בסדר.

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/07/2019 | 15:59 | מאת: תומר

אני בן 22 ומרגיש גרד בעין תמידי בעין אחת בלבד בתוספת נפיחות של העפעף העליון כבר תקופה של חמישה חודשים . בעין השנייה לא מרגיש כלום . הייתי אצל רופא עיניים והוא אבחן לי את המקרה כאלרגיה . נתן לי טיפות "אופטליסט " שעוזרות לי רק בשעה הראשונה . אני חסר אונים ומרגיש שאני צריך לשטוף את העין כל שעה בשביל לקבל קצת "נחת" מהעין .האם אם כדאי ללכת לרופא מומחה לאלרגיות כדי לגלות ממה אני אלרגי ? אציין שהייתי מרכיב עדשות מגע כחמש שנים ועכשיו אני בהפסקה של כחמישה חודשים בגלל שאני לא מצליח לשים את העדשה בעין המגרדת . אשמח לעזרה תודה רבה

אפשר לשטוף העיניים או לשים תחליפי דמעות במידה והן עוזרות. בדיקה אצל רופא אלרגיה יכולה לעיתים לעזור בזיהוי הגורם אך לא תמיד. מומלץ לגשת שוב לבדיקת עיניים לשקול טיפול אחר. בכבוד רב ד"ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין