דלקת עיינים וטשטוש ראיה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/05/2019 | 09:22 | מאת: טניה

שלום. לפני שבוע וחצי חליתי בדלקת עיניים ( נדבקתי מבתי בת ה 3 ). רופאת משפחה רשמה לי משחת מקסיטרול וטיפות עיניים ליקרומיצין. לאחר 3 ימים של שימוש בתכשירים אלו התחלתי לראות מטושטש. הגעתי אתמול לרופאת עיניים שלא מצאה שום סיבה מדוע קיים הטשטוש. מה שכן התגלה שהמספר שלי קפץ מ (-)5.5 ל (-)7 ב 3 הימים הללו! ( חייבת לציין שראיתי טוב במשקפיים ובעדשות המגע לפני הדלקת ). הקפיצה של המספר מאוד מטרידה אותי במיוחד שהקפיצה הייתה תוך מס' ימים. אשמח לדעת ממה זה יכול להיות?

לא ניתן לקבוע את הסיבה לעליה במספר ללא בדיקת עיניים. כמו כן מומלץ על בדיקה של רמות סוכר בדם. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס.

מנהלי פורום בריאות העין