בעיות ברשתית וקרטוקונוס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/03/2019 | 21:01 | מאת: אביטל

שלום. רציתי לדעת מה הסימנים לבעיה ברשתית. בעיקרון אני אחרי בדיקה של לחץ תוך עיני. שמו לי טיפות וצורב לי עוד אחרי 3 ימים. מה זה יכול להיות? ושמתי לב פתאום שיש לי הבזקים של אור מהמכוניות בחושך (רק אחרי הבדיקה התחיל) האם יכול להיות שקשור לטיפות או שצריך גם לבדוק רשתית? אודה לתשובתך!

יש ליצור קשר עם המרפאה בה נבדקת שיגידו לך את שם הטיפות שבהם השתמשו יש טיפות שמחזיקות 5 שעות ויש טיפות של מעל 24 שעות. בענייםן הצריבה כנראה כי ישנה רגישות לחומר הפעיל של הטיפות יש לטפטף תחליפי דמעות ללא חומר משמר 6 פעמים ביום למשך 3 ימים ואחכ לרדת ל3 פעמים למשך שבוע נוסף. אם ההבזקים אינם חולפים יש לגשת בהקדם לבדיקה מקיפה אצל רופא רשתית!!!! בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

07/03/2019 | 22:13 | מאת: אביטל

ביררתי עם המרפאה. וזה היה טיפות עיניים עם חומר משמר. יכול להיות שזה עשה לי את הבעיה? והאם יכול להיות נזק? כי הבנתי שלא טוב להשתמש עם טיפות עם חומר משמר. אני עם עדשות כל היום. אשמח לתשובה האם יכול להגרם נזק לעין או לעדשות.?

מנהלי פורום בריאות העין