אישון לא מגיב לאור לילדה בת 6

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/02/2019 | 22:49 | מאת: אסף

שלום רב, הבת שלי בת ה-6 נולדה עם תסמונת פיטר בעין שמאל, בגיל 1.5 חודשים עברה ניתוח השתלת קרנית בהצלחה, טופלה ב-FML עד היום ומשתמשת בעדשת מגע ומשקפיים. בביקורת האחרונה בתל השומר נאמר כי האישון אירכולרי, לא מגיב... האם יש ברפואה משהו שיכול לסייע אם מקרים אלה? האם המצב עוד הפיך? אני עדין לא רוצה להרים ידיים בנושא, אנא עזרתכם תודה מראש אסף

יכולות להיות מספר סבות לחוסר תגובה של האישון. בהתאם לסיבה יש לבדוק האם קיים טיפול או לא. יש לדון על הנושא עם הרופא המטפל.

מנהלי פורום בריאות העין